Als er één sneaker is die nog steeds net zo iconisch is als toen hij voor het eerst werd uitgebracht, is het wel de Air Jordan. Deze sneaker is altijd hyped in zowel de sneakercommunity als in de NBA. Laten we eens kijken naar de release van dit weekend en aankomende releases van de Air Jordan 4!

Air Jordan 4 OG ‘Reimagined Bred’

Gisteren was een bijzondere dag voor de echte sneakerheads, want de langverwachte Air Jordan 4 OG ‘Reimagined Bred’ werd eindelijk uitgebracht. Deze reimagined versie van de iconische ‘Bred’ colorway brengt een frisse draai aan het klassieke ontwerp, met veel leer en het “Nike Air” op de hak. Met het kenmerkende zwart en rood op het tijdloze model van de Air Jordan 4, is deze release een must-have voor verzamelaars en liefhebbers van sneakers.

Style Code: FV5029-006

Women’s Air Jordan 4 ‘Metallic Gold’

Terwijl we vooruit kijken, zien we 16 maart de release van de Women’s Air Jordan 4 ‘Metallic Gold’. Geïnspireerd door luxe en elegantie, is deze uitvoering van de Air Jordan 4 geïnspireerd door goud. Dit paar wordt alleen gereleaset in women sizes.

Style Code: AQ9129-170

Women’s Air Jordan 4 ‘Vivid Sulfur’

Nog een release voor de vrouwen is de Women’s Air Jordan 4 ‘Vivid Sulfur’. Met levendig gele kleuren en contrasterende accenten in zwart en wit, straalt deze schoen energie en levendigheid uit. De Women’s Air Jordan 4 ‘Vivid Sulfur’ is misschien wel de tofste womens exclusive van dit jaar.
Release: 20 april

Style Code: AQ9129-101

Air Jordan 4 ‘Military Blue’

Last but not least, laten we de Air Jordan 4 ‘Military Blue’ niet vergeten. Met zijn kenmerkende blauwe colorway en tijdloze ontwerp is deze release nu al geweldig.
Check de on-feet foto’s hier onder, en verwacht de ‘Military Blue’ op 27 april van dit jaar.

Style Code: FV5029-141

Met recente en aankomende releases zoals de Air Jordan 4 OG ‘Reimagined Bred’, Women’s Air Jordan 4 ‘Metallic Gold’, Women’s Air Jordan 4 ‘Vivid Sulfur’, en Air Jordan 4 ‘Military Blue’, heeft de Air Jordan 4 een mooie basis gebouwd voor dit jaar. Welke van de vier ga jij toevoegen aan je sneaker collectie?

Source: Sneaker Bar Detroit & Nike

Shares:

Geef een reactie