Het is tijd om je favoriete kicks te laten schitteren, want ook dit jaar staat Sneakerness Amsterdam voor de deur. Dit jaarlijkse sneaker evenement heeft alles in zich wat te maken heeft met sneakers. Pak je agenda er bij, want op 27 en 28 mei wordt de Kromhouthal dé hotspot voor alle liefhebbers van sneakerfashion en -cultuur.

Nog nooit bij Sneakerness geweest? Geen punt, dit evenement is voor iedereen die een kijkje wil nemen in de sneakerwereld. Laten we eens kijken naar wat je kunt verwachten:

1. Sneaker Showcase: Stap binnen in een waar paradijs voor sneakerliefhebbers, waar je de meest zeldzame, exclusieve en iconische sneakers kunt bewonderen. Van vintage klassiekers tot de nieuwste releases, er is voor elk wat wils. Bewonder de unieke ontwerpen, kleuren en materialen die elke sneaker zijn eigen verhaal geven.

2. Verkoopstands: Op zoek naar die ene speciale sneaker die ontbreekt in je collectie? Geen zorgen! De verkoopstands op Sneakerness Amsterdam bieden een scala aan sneakers van over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar limited editions, vintage exemplaren of gewoon iets nieuws en trendy, je vindt het hier.

3. Panels en Discussies: Duik dieper in de wereld van sneakers met boeiende panels en discussies. Luister naar experts uit de industrie, verzamelaars en designers terwijl ze praten over de nieuwste trends, de geschiedenis van sneakers en de invloed ervan op mode en cultuur.

4. Food en Entertainment: Geniet van de goede vibes met live muziek. Dans, geniet en deel je passie voor sneakers met gelijkgestemde individuen terwijl je wordt ondergedompeld in een sfeer van opwinding en energie. Lekkere trek? Neem een kijkje bij 1 van de foodtrucks.

Of je nu een doorgewinterde sneakerhead bent of gewoon geïnteresseerd bent in de cultuur eromheen, Sneakerness Amsterdam staat garant voor plezier. Dus trek je beste sneakers aan en kom naar de Kromhouthal op 27 en/of 28 mei om deel uit te maken van dit fantastische evenement. Koop hier je tickets en we zien je daar!

Foto’s: Sneakerness

Shares:

Geef een reactie